- Αυτό το θέμα είναι άδειο.
- ΜουσικόςΔημοσιεύσεις
- 30 Μαρτίου 2020 στις 17:08 #12288
Γουίλκο Μάντερς
συμμέτοχοςΧαίρετε Κ.
Είχαμε μια ερώτηση: όταν σχεδιάζουμε ένα τετράγωνο ή πληκτρολογούμε κείμενο, το λογισμικό αντιστοιχίζει αυτόματα πάχος γραμμής 1 mm.
Αν το κλιμακώσετε, αυτό κλιμακώνεται μαζί του, οπότε αν δεν δώσετε ιδιαίτερη προσοχή, καταλήγετε με πολύ έντονα γράμματα.
Η ερώτησή μου είναι: πώς μπορώ να προσαρμόσω το προεπιλεγμένο πάχος γραμμής και να το επαναφέρω στο μηδέν;;;Έπειτα, μια άλλη ερώτηση: κόβουμε με ένα πλότερ κοπής Mimaki με OPOS. Τώρα η ερώτησή μου είναι: αν έχω δημιουργήσει ένα αρχείο και πρέπει να είναι το ίδιο 10 φορές, μπορώ να δώσω εντολή στο πλότερ κοπής να παράγει αυτόματα 10 κομμάτια στη σειρά;
14 Απριλίου 2020 στις 17:01 #12654EasySIGN
ΠαρουσιαστήςΓεια σου Γουίλκο,
Ευχαριστώ για τις ερωτήσεις σας! Τις έχω απαντήσει μία προς μία:
1) Μπορείτε να ορίσετε εάν το πάχος της πένας θα κλιμακώνεται ή όχι κατά τη μεγέθυνση μέσω του παραθύρου διαλόγου στυλ πένας. Μπορείτε να βρείτε αυτό το παράθυρο διαλόγου στο EasySIGN Toolbox.
2) Ορίζετε το προεπιλεγμένο πάχος γραμμής μέσω του ίδιου παραθύρου διαλόγου, αλλά χωρίς να κάνετε κάποια επιλογή. Στη συνέχεια, θα εμφανιστεί ένα επιπλέον παράθυρο διαλόγου που θα σας ζητά να αλλάξετε την προεπιλεγμένη ρύθμιση και να την αποθηκεύσετε.
3) Για πολλά κομμάτια, μπορείτε να το κάνετε αυτό κρατώντας ένα αρχείο γραφήματος στο EasySIGN Production Manager, αποθηκεύοντάς το και πατώντας το κουμπί "αναπαραγωγή" όποτε θέλετε να απεικονιστεί. Ένας πιο τυπικός τρόπος είναι να τοποθετήσετε 10 κομμάτια στη σειρά στο φύλλο εργασίας EasySIGN. Προσθέστε οπτικούς σταυρούς τοποθέτησης σε κάθε κομμάτι και στη συνέχεια κόψτε.
Have an easy day!
Paul at EasySIGN
- ΜουσικόςΔημοσιεύσεις
- Πρέπει να είστε συνδεδεμένοι για να απαντήσετε σε αυτό το θέμα.